- skopole (rostlina lilkovitá)
- skopolie (pablen)
- skopoun (tupec)
- skopová (pečeně)
- skopové (druh masa)
- skopovice (basil)
- skopovice (kůže ovčí)
- skoptika (starořecké popěvky)
- skopulírované (sezdané zastarale)
- skor (skoro)
- skor (skoro básnicky)
- skor (takřka)
- skor (výsledek)
- skor (téměř)
- skor (téměř básnicky)
- skór (subjektivní hodnocení pozorovaných předmětů)
- skór (výsledek testu)
- skór (výsledek psychologického testu, kvantitativní)
- skora (kůže vyčiněná)
- skora (vydělaná kůže nářečně)
- skora (kůže vydělaná)
- skora (řeka v polsku)
- skorbut (avitaminóza c)
- skorbut (kurděje)
- skordatura (přeladění strunných nástrojů)
- skoré (časné)
- skóre (výsledek utkání vyjádřený číselným poměrem)
- skóre (výsledek psychologického testu, kvantitativní)
- skóre (poměr bodů)
- skóre (výsledek)
- skóre (stav utkání)
- skóre (stav zápasu, utkání)
- skóre (poměr bodů v zápase)
- skorec (zpěvný pták schopný plavat)
- skorec (pták žijící u bystřin)
- skorec (pták vodní)
- skorem (téměř)
- skorem (bezmála)
- skorem (málem)
- skorik (ukrajinský skladatel)
- skoro (takměř)
- skoro (spoře)
- skoro (bezmála)
- skoro (málem)
- skoro (zrovna)
- skoro (skor)
- skoro (brzy)
- skoro (téměř)
- skoro (quasi)
- skoro (brzo, brzy)
- skoro (zhruba)
- skoro (pomalu)
- skoro (zmála)
- skoro (takřka)
- skoro (brzo)
- skoropis (cyrilice ruská zjednodušená)
- skorotice (část ústí nad labem)
- skorotín (část příboru)
- skorpéna (rod ryb-ropuška)
- skorpion (pavouk)
- skorup (škraloup k uchování tuku)
- skoryl (turmalín)
- skoryl (odrůda turmalínu)
- skoryl (klencový nerost)
- skoryl (černý turmalín)
- skořáp (škeble)
- skořápka (část vejce)
- skořápka (škeble)
- skořápka (klenba z vyztuženého betonu s křížovou armaturou)
- skořápky (obaly vajec)
- skořápky (hazardní hra)
- skořepa (ploténky v nosní dutině pokryté sliznicí)
- skořepáč (rod ryb)
- skořepina (druh stavební konstrukce)
- skořepy (ploténky v nosní dutině pokryté sliznicí)
- skořican (sůl kyseliny skořicové)
- skořice (cota)
- skořice (kanel)
- skořice (kanel (francouzsky))
- skořice (aromatické koření)